The winner is… ContiSportContact 5 P

Για δεύτερη φορά φέτος το Βρετανικό περιοδικό EVO δημοσιεύει τεστ ελαστικών παντός καιρού με την Continental να βρίσκεται και τις δυο φορές στην πρώτη θέση.

Με ένα Renaultsport Megane 250 Cup και διαστάσεις ελαστικών 235/35 R 19 όπου έγινε η δοκιμή, το νέο ContiSportContact 5 P κατάφερε και ξεπέρασε τον ανταγωνισμό συγκεντρώνοντας την μεγαλύτερη βαθμολογία ανάμεσα από εννέα συνολικά δημοφιλή ελαστικά της παγκόσμιας αγοράς.

Οι δοκιμασίες αφορούσαν φρενάρισμα σε στεγνό και βρεγμένο δρόμο, υδρολίσθηση και αντίσταση κύλισης καθώς και δοκιμή στη πίστα.
Επίσης τα ελαστικά δοκιμάστηκαν και εκτός του χώρου δοκιμών ώστε να μετρηθεί η διαφορά τους στην υποκειμενική αίσθηση οδήγησης σε κανονικές συνθήκες.

Ο εμπορικός διευθυντής της Continental,  Tracey Hyem, σε δήλωσή του σχετικά με το τεστ αναφέρει ότι, …¨το ContiSportContact 5 P είναι ένα νέο ελαστικό για την αγορά φέτος και είναι πολύ καλό το ότι συμπεριφέρεται καλύτερα έναντι των ανταγωνιστών μας. Το ελαστικό έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα δημοφιλής στους κατασκευαστές αυτοκινήτων και γι αυτό έχει επιλεχθεί ως αρχικός εξοπλισμός σε πολλά μοντέλα συμπεριλαμβανομένων των, AMG Mercedes SLS, Audi TT RS και Renault Mégane RS III Sport¨.

This entry was posted in Νέα - Ενημέρωση and tagged , , . Bookmark the permalink.