Pirelli, Diablo Rosso 2

Με αφορμή το 68th EICMA International Motorcycle Show η Pirelli παρουσίασε το νέο Diablo Rosso 2.

Πρόκειται για ακόμη ένα γνήσιο sport ελαστικό γόνο της οικογένειας Rosso κατασκευασμένο βάση της τεχνολογίας που έχει αναπτύξει η Pirelli μέσα στα 7 χρόνια εμπλοκής της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike.

Το Diablo Rosso 2 είναι η ιδανική εξέλιξη του Diablo Rosso αντικαθιστώντας το επάξια, κληρονομεί δε όλα τα σπορ χαρακτηριστικά του προκατόχου του ενώ ταυτόχρονα εμφανίζει βελτιώσεις στην ευελιξία, στο βρεγμένο οδόστρωμα και στην φθορά.

Προορίζετε για μοτοσικλέτες Supersport και για αναβάτες που απαιτούν κορυφαίες επιδόσεις και ασφάλεια μέσα η έξω από την πόλη και κάτω απ’ όλες τις συνθήκες.

Όπως αναφέρει η Pirelli στο δελτίο τύπου, το Diablo Rosso 2 εφαρμόζει στο πέλμα μίξη διπλής γόμας “Bi-Compount” με το 25% των ώμων και το 75% του κέντρου να συνεργάζονται αρμονικά με αποτέλεσμα καλό κράτημα στις στροφές και μεγάλη χιλιομετρική απόδοση.

Επίσης με την χρήση του “EPT (Enhanced Patch Technology)”, το οποίο έχει αναπτυχθεί μέσα από την εμπειρία WSBK, βελτιστοποιεί την επιφάνεια επαφής πέλματος – δρόμου στις κλίσεις, εδώ εν μέρη συμβάλει και η τεχνολογία ICS (Integrated Contour Shaping) που βοηθά το ελαστικό να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις συνδυασμού κλίσεων και ισχύος των σύγχρονων supersport μοτοσικλετών προσφέροντας σταθερότητα και επιδόσεις.
Το αναμορφωμένο τώρα σχέδιο πέλματος FGD (Functional Groove Design) προσφέρει μεν αύξηση διάρκειας ζωής αλλά και 2% μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής εμπνέοντας περισσότερη εμπιστοσύνη και καλύτερη μεταφορά ισχύος της μοτοσικλέτας στον δρόμο.

Το νέο Diablo Rosso II αναμένεται στην κυκλοφορία τον ερχόμενο Φεβρουάριο στις περισσότερο δημοφιλής διαστάσεις.

Pirelli Diablo Rosso II

This entry was posted in Παρουσιάσεις - Προϊόντα moto and tagged , , , . Bookmark the permalink.