Bridgestone, Battlax Racing R10

Η Bridgestone Corporation, επίσημος προμηθευτής της FIM για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, θα κυκλοφορήσει για αγωνιστικές μοτοσικλέτες παραγωγής το νέο ακτινωτό ελαστικό BATTLAX RACING R10 την άνοιξη του 2011.

Όπως αναφέρει η εταιρεία στο δελτίο τύπου, το νέο R10 με ολοκαίνουργιο προφίλ και δομή γόμας προσφέρει βελτιωμένη ευχρηστία με αποτέλεσμα καλύτερους χρόνους γύρων, κάτι που θα βοηθήσει τους έμπειρους αναβάτες να αναβαθμίσουν τις οδηγικές επιδόσεις τους αλλά και τους αρχάριους να βελτιώσουν τους χρόνους γύρου στην πίστα.

Η καινοτομία σχεδιασμού τρισδιάστατου πέλματος επιτυγχάνει μεγιστοποίηση της πρόσφυσης κατά την διάρκεια της επιτάχυνσης η της επιβράδυνσης καθώς και βελτιωμένη πρόσφυση στις στροφές.
Οι τεχνικοί της Bridgestone με το R10 κατάφεραν την τέλεια συνεργασία εμπρόσθιου οπίσθιου ελαστικού εξασφαλίζοντας κράτημα καθ΄όλη την διάρκεια της χρήσης.

Η γκάμα BATTLAX RACING R10 για την Ευρωπαϊκή αγορά θα περιλαμβάνει την διάσταση 120/70ZR17M/C (58W) για εμπρός και 180/55ZR17M/C (73W) & 190/55ZR17M/C (75W) για πίσω όπου θα υπάρχει και η επιλογή γόμας για χρήση Hard (Type 2) η Medium (Type 3).

This entry was posted in Παρουσιάσεις - Προϊόντα moto and tagged , , , . Bookmark the permalink.