Bridgestone Battlax BT-016 Pro Hypersport

Την προηγμένη τεχνολογία από το MotoGP μεταφέρει η Bridgestone στο νέο επαναστατικό ελαστικό Battlax BT-016 Pro Hypersport και το οποίο παρουσίασε στην INTERMOT 2010 στην Κολωνία.

Όπως αναφέρει η εταιρία στο δελτίο τύπου, το νέο Battlax BT-016 Pro Hypersport απευθυνόμενο στην κατηγορία supersport μοτοσικλετών καταφέρνει και συνδυάζει εξαιρετική αντοχή με ανώτερες επιδόσεις σε στεγνές και βρεγμένες επιφάνειες.

Οι καινοτομίες που εφαρμόζει η Bridgestone στην κατασκευή του νέου Battlax βρίσκονται στο πέλμα με την τεχνολογία 3LC ( 3 Layer Compound ) να προσφέρει υψηλά επίπεδα πρόσφυσης στις στροφές και άριστη ακρίβεια στους χειρισμούς.
Επίσης στις προσμίξεις της γόμας όπου η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας
“SILICA RICH EX” σύνθετο πολυμερές ειδικό για ελαστικά μοτοσικλέτας, καταφέρνει και συνδυάζει την εξαιρετική αντοχή με τις ανώτερες επιδόσεις στον βρεγμένο.

Το Battlax BT-016 Pro Hypersport θα διατίθεται στην αγορά ως ελαστικό αντικατάστασης σε μια εμπρόσθια και τρείς οπίσθιες διαστάσεις:

120/70ZR17 M/C (58W) για εμπρός και 180/55ZR17M/C (73W), 190/50ZR17M/C (73W), 190/55ZR17M/C (75W) για πίσω.


This entry was posted in Παρουσιάσεις - Προϊόντα moto and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Bridgestone Battlax BT-016 Pro Hypersport

  1. Παντελης Πολυχρονιαδης says:

    Πως μπορει να ξεχωρισει καποιος το αρχικο ΒΤ 016 απο το ΒΤ 016Pro; Οχι τιποτε αλλο, αλλα για να ειναι καποιος σιγουρος πως δεν τον ξεγελασε ο “πονηρος” πωλητης πλασαρωντας το παλιο μοντελο.
    Ειναι κριτηριο η εβδομαδα παραγωγης;
    Ευχαριστω πολυ. Παντελης Πολυχρονιαδης.

  2. admin says:

    Εκτός από τα διακριτικά στο αυτοκόλλητο ταμπελάκι του ελαστικού υπάρχουν ανάγλυφα και στα πλαϊνά.

Comments are closed.