Semperit Speed-Life

Το Speed-Life σχεδιασμένο για την μεσαία – μεγάλη κατηγορία αυτοκινήτων πραγματικά βάζει νέα κριτήρια.

Σε στεγνό η βρεγμένο οδόστρωμα, σε στροφές η ευθείες το ελαστικό της Αυστριακής Semperit ( όμιλος Continental ) εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του σε κράτημα, άνεση και ασφάλεια αποδεικνύοντας ότι του αξίζει που βρίσκετε ανάμεσα στα κορυφαία σε χειρισμό ελαστικά της κατηγορίας του.

Αυτό αποδεικνύουν αρκετά τεστ που έχουν κάνει κατά καιρούς περιοδικά του ειδικού τύπου η και ανεξάρτητοι οίκοι δοκιμών στην Ευρώπη και οι διακρίσεις που έχει αποσπάσει.

Η σχεδίαση του πέλματος και η σύνθεση των υλικών της γόμας είναι τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του ελαστικού, έτσι η καινοτόμος χάραξη προσφέρει βέλτιστη κατανομή και ακαμψία άρα αυξημένη απορρόφηση των εγκάρσιων και διαμήκη δυνάμεων με αποτέλεσμα την κορυφαία απόδοση στις στροφές και τις ευθείες.

Επίσης η κλιμακωτή επαφή στο οδόστρωμα του πέλματος με τα μπλοκ των ώμων  εξασφαλίζουν την επιτυχημένη απομάκρυνση του νερού καθώς άνετη και αθόρυβη λειτουργία.
Βελτιωμένο κράτημα στον βρεγμένο και χαμηλότερη αντίσταση κύλισης παρέχει επίσης η τελευταίας γενιάς σύνθεση της γόμας με προσμίξεις πυριτίου.

Στην χώρα μας τώρα οι εντυπώσεις για το Speed-Life δεκάδων πελατών μας που ήδη το χρησιμοποιούν είναι αντίστοιχες των χαρακτηριστικών που δίνει και ο κατασκευαστής.
Απροβλημάτιστη χρήση σε όλες τις συνθήκες, το καλό κράτημα στον βρεγμένο, η αθόρυβη λειτουργία, η καλή χιλιομετρική απόδοση και η άριστη σχέση απόδοσης/τιμής είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά που μας ανέφεραν.

Το Semperit Speed-Life βρίσκετε σε ιδιαίτερη τιμή τώρα στα καταστήματά μας και έτσι πρόκειται για μια πολύ συμφέρουσα – ασφαλή αγορά.

This entry was posted in Παρουσιάσεις - Προϊόντα auto and tagged , , , . Bookmark the permalink.