Viking Protech II, ασφάλεια & οικονομία !

Από το 1992 η Νορβηγική Viking βρίσκετε υπό την αιγίδα ενός εκ των μεγαλυτέρων κατασκευαστών ελαστικών αυτοκινήτου στην Ευρώπη, της Continental.

Έκτοτε η έμπειρη Γερμανική εταιρία ανέλαβε να εφοδιάζει την Σκανδιναβική μάρκα με την απαραίτητη τεχνογνωσία και εξοπλισμό με το αποτέλεσμα να είναι άκρως ενδιαφέρον για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα.

Το Protech II είναι ένα προϊόν αυτής της συνεργασίας που πραγματικά δουλεύει άριστα και στις απαιτητικές Ελληνικές συνθήκες….

Με το ασύμμετρο πέλμα, σαν βασικό χαρακτηριστικό του ελαστικού, καταφέρνει να ανταποκρίνεται  πολύ καλά τόσο στον στεγνό όσο και στον βρεγμένο δρόμο.
Ο συνδυασμός των δύσκαμπτων ώμων εξωτερικά με τα δύο διαμήκη αυλάκια εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια χιλιομέτρων και απόλυτη σταθερότητα τόσο στην πορεία όσο και στο φρενάρισμα.

Το σκάλισμα στην εσωτερική πλευρά του πέλματος με τα πολλαπλά αυλάκια, αντλεί άριστα το νερό με αποτέλεσμα τον ασφαλή χειρισμό σε υγρές ακόμη και πλημμυρισμένες συνθήκες.
Σε συνδυασμό και με τις προσμίξεις πυριτίου στην γόμα το τελικό αποτέλεσμα του Protech II προσφέρει την απαραίτητη ασφάλεια σε όλες σχεδόν τις συνθήκες αλλά και καλή χιλιομετρική απόδοση.
Προσθέτοντας τώρα και την οικονομική τιμή αγοράς του, μιας και ήδη βρίσκετε σε ειδική τιμή πώλησης αυτήν την εποχή στα καταστήματά μας, γίνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα αγορά.

Διαστάσεις:

This entry was posted in Παρουσιάσεις - Προϊόντα auto and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Viking Protech II, ασφάλεια & οικονομία !

  1. tasos says:

    ενδιαφερομαι για 215/55/16 ενημερωστεμαι για τιμες στο 6977400712
    ευχαριστω

Comments are closed.