Barum Bravuris 2, άριστο κράτημα & οικονομία

Από το 1967, όπου και χρονολογείται η κατασκευή του πρώτου radial ελαστικού από την βιομηχανία BARUM στην Τσεχοσλοβακία, το έτος 1992, σταθμό στην ιστορία της εταιρίας μιας και συγχωνεύεται με τον όμιλο Continental, έως και στις ημέρες μας, διαγράφει μια άκρως ενδιαφέρουσα πορεία σε αυτόν τομέα της βιομηχανίας.

Με τεχνολογικά εξελιγμένα πλέον προϊόντα που παράγονται στα σύγχρονα εργοστάσια του ομίλου και σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες όπως πχ στην Γερμανία, η BARUM πατάει ήδη γερά στα πόδια της.

Το BRAVURIS 2 είναι ένα σύγχρονο ελαστικό προικισμένο με όλες τις μοντέρνες τεχνολογίες κατασκευής που χρησιμοποιεί πλέον η Continental σε όλα τα προϊόντα του ομίλου.
Το ασύμμετρο πέλμα και τα βαθειά διαμήκη αυλάκια παρέχουν μέγιστο κράτημα ακόμη και στο απότομο φρενάρισμα σε βρεγμένο οδόστρωμα, επίσης με προσμίξεις πυριτίου στην σύσταση της γόμας του το νέο BRAVURIS 2 εγγυάται μεγάλη οικονομία στα καύσιμα, αθόρυβη λειτουργία και μεγάλη χιλιομετρική απόδοση, …όλα αυτά σε τιμές αρκετά κάτω του μ/ο της αγοράς.
Το διαστασολόγιο δε καλύπτει μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων με ζάντες από 15 έως 20 ! ιντσών.

Την άριστη ποιότητα και ασφάλεια που παρέχουν τα ελαστικά BARUM θα βρείτε στα καταστήματά μας τώρα σε τιμές κρίσης !!!
Επικοινωνήστε μαζί μας γι οποιαδήποτε πληροφορία η επισκεφθείτε μας να δείτε από κοντά την νέα γκάμα των ελαστικών BARUM.

This entry was posted in Νέα - Ενημέρωση and tagged , , . Bookmark the permalink.