Michelin Pilot Super Sport

Η γαλλική μάρκα ανακοίνωσε την έναρξη της παραγωγής  για το νέο Michelin Pilot Super Sport από τον Ιανουάριο του 2011.

Σχεδιασμένο αποκλειστικά για γρήγορα σπορ αυτοκίνητα το νέο ελαστικό της Michelin είναι προγραμματισμένο για εξαιρετικά υψηλών επιδόσεων χρήση.

Με εμπειρία και τεχνογνωσία που αναπτύχθηκε μέσα από κορυφαίους διεθνής αγώνες και ιδιαίτερα στις 24 ώρες του Le Mans, το Michelin Pilot Super Sport είναι έτοιμο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία οδήγησης εξασφαλίζοντας παράλληλα μέγιστη ασφάλεια ακόμη και σε ακραίες συνθήκες χρήσης.
Καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του εξαιρετικού αυτού συνδυασμού οδηγικής απόλαυσης και ασφάλειας έπαιξε η συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως η Porsche, BMW M, και Ferrari.

Η Michelin αναφέρει ότι για την βελτίωση του ελαστικού στο κράτημα, το φρενάρισμα αλλά και γενικά τις συνολικές άριστες επιδόσεις ασφάλειας παρέχοντας ταυτόχρονα μεγάλη χιλιομετρική απόδοση, οι σχεδιαστές συνδύασαν μοναδικά τα υπέρ τριών νέων τεχνολογιών ( Twaron® fiber belt, Bi-Compound tread band, Variable Contact Patch 2.0 ) συμπεριλαμβανομένων και δύο που αναπτύχθηκαν ειδικά για τα ελαστικά που χρησιμοποιούνται στις 24 ώρες του Le Mans.

Τελικά οι μηχανικοί της Michelin κατάφεραν να παράγουν ένα συνδυασμό που προσφέρει αξιόπιστα αποτελέσματα ικανά να κερδίσουν και τους πιο απαιτητικούς κατασκευαστές  στον τομέα της εξαιρετικά υψηλής απόδοσης αυτοκινήτων, με βασικά πλεονεκτήματα που του επιτρέπει να ανταποκριθεί στην πρόκληση που έθεσε ο προκάτοχός του, Michelin Pilot Sport PS2, το οποίο είχε επιλεγεί ως αρχικός εξοπλισμός σε περισσότερα από 200 μοντέλα.

This entry was posted in Παρουσιάσεις - Προϊόντα auto and tagged , , , , . Bookmark the permalink.