Michelin City Grip

Διατηρεί τον έλεγχο του scooter ακόμη και σε γυαλιστερούς βρεγμένους δρόμους.

Παρά το γεγονός ότι παρουσιάσθηκε πρόσφατα το συγκεκριμένο ελαστικό κατάφερε λόγω των προδιαγραφών του και πιστοποιήθηκε από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές scooter όπως η Piaggio, Peugeot, Yamaha και Malaguti.

Αυτή του η επιτυχία οφείλετε φυσικά στο ότι το City Grip κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των οδηγών μιας και προσφέρει απόλυτη εμπιστοσύνη αποδίδοντας σε πρόσφυση ειδικά σε υγρές επιφάνειες, ( …κάτι που απασχολεί την πλειονότητα των οδηγών scooter ) εξασφαλίζοντας μέγιστο κράτημα και απόδοση σε όλες τις συνθήκες και παράλληλα μεγάλη χιλιομετρική απόδοση.

Εδώ οι τεχνικοί της Michelin, για πρώτη φορά σε ελαστικό scooter, εφήρμοσαν την καινοτόμο τεχνική δυνατότητα, Progressive Sipe Technology (PST) , βάση της οποίας χαρακτηρίστηκε το ελαστικό ασφαλές σε όλες τις συνθήκες των δρόμων της πόλης.
Οι ειδικές εγκοπές στο πέλμα σχεδιάσθηκαν έτσι ώστε να διασπούν το φιλμ του νερού, και έγιναν περισσότερο βαθιές ώστε να εξασφαλίζουν κράτημα ακόμη και όταν το ελαστικό είναι πλήρως φθαρμένο.

Επιπλέον, οι σχεδιαστές, πέτυχαν να παρέχει το ελαστικό μέγιστο κράτημα και στις μεγάλες κλίσεις, πολλαπλασιάζοντας τις εγκοπές στην κορώνα και με φορά από το κέντρο προς τις άκρες του πέλματος.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργεί μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής δρόμου – πέλματος, στις στροφές κατά 15%!

Οι εντυπώσεις πάντως που τελικά αποκομίζει ο αναβάτης ( βάση απόψεων των πελατών μας που το χρησιμοποιούν ήδη ) είναι ότι, όντως το City Grip ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους απαιτητικούς δρόμους της πόλης μας παρέχοντας ασφάλεια στις μετακινήσεις με scooter κάτω απ’ όλες τις συνθήκες και παράλληλα  αρκετά καλή χιλιομετρική απόδοση ( διάρκεια ) τόσο όσο κανένα προγενέστερο.

Θα το βρείτε στις ακόλουθες διαστάσεις:

This entry was posted in Παρουσιάσεις - Προϊόντα moto and tagged , , , . Bookmark the permalink.