DMACK, ο Κινέζος ανταγωνιστής της Michelin στο WRC !

Κατόπιν τεχνικού ελέγχου ( έπειτα από σχετική αίτηση του κατασκευαστή ) που διενήργησε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού ( FIA ) στα ελαστικά της Κινέζικης μάρκας DMACK, έδωσε την πιστοποίηση θέτοντάς την ως επίσημο ανταγωνιστή της Michelin για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ραλλύ ( WRC) του 2011.

Η ευκαιρία που δόθηκε με την αλλαγή των κανονισμών από την FIA για το 2011 ανεβάζει το θερμόμετρο και στην μάχη των ελαστικών όπου οι δύο πλέον εγκεκριμένοι κατασκευαστές πρόκειται να αναμετρηθούν στις ειδικές διαδρομές του Παγκόσμιου θεσμού.

Η DMACK ολοκλήρωσε τις δοκιμές και την ανάπτυξη για όλο το φάσμα των ελαστικών WRC που είχε λάβει χώρα τους τελευταίους μήνες.

Με επικεφαλής τον καταξιωμένο οδηγό Mark Higgins πραγματοποιήθηκαν πάνω από 2000 χιλιόμετρα αγωνιστικών δοκιμών σε Κύπρο, Τουρκία,  Εσθονία και Ουαλία χρησιμοποιόντας αυτοκίνητα τόσο WRC αλλά και Group N ώστε να εξελιχθούν οι διάφορες γόμες για το χώμα.
Δοκιμές επίσης έγιναν στην Κίνα για την εξέλιξη των ασφάλτινων καθώς και στην Σουηδία για τα ελαστικά χιονιού.

Η DMACK αναφέρει ότι, φιλοσοφία της εταιρείας είναι να παρέχει άριστη ποιότητα ελαστικών στους αγωνιζόμενους και παράλληλα χαμηλό κόστος, για τον λόγο αυτό έχει προτείνει πολλά οικονομικά κίνητρα ( πακέτα ) και βραβεία και για όλες τις κατηγορίες.

Τα ελαστικά DMACK κατασκευάζονται από την Shandong Yongtai Chemical Group στις εγκαταστάσεις της state-of-the-art στην Dongying, Κίνα, όπου περισσότερα από 22.000 ελαστικά επίσωτρα παράγονται κάθε μέρα για την παγκόσμια αγορά.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία τόσο στην DMACK όσο και στην Michelin σημειώνοντας ότι ο ανταγωνισμός είναι υπεύθυνος για την βελτίωση των προϊόντων οπότε αναμένονται σίγουρα καλά νέα για το μέλλον της βιομηχανίας ελαστικών.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: www.dmacktyres.com

This entry was posted in Νέα - Ενημέρωση and tagged , , , . Bookmark the permalink.